سخنگوی وزارت بهداشت: در جریان آخرین وضعیت جسمانی آیت‌الله شاهرودی هستیم

ساخت وبلاگ

ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آخرین وضعیت جسمانی آیت‌الله شاهرودی به چه صورت است، اظهار داشت: همه بیماران اعم از افراد عادی، سیاسیون، ورزشکاران، هنرمندان و... طبق اصول اخلاقی وضعیت آنها باید توسط خانواده‌شان اعلام شود و یا اگر این مسئله را به ما محول کردند، وزارت بهداشت اعلام خواهد کرد.

وی افزود: ما در جریان جزئیات حال ایشان هستیم ولی اعلام این مسئله بر اساس صلاحدید خود ایشان و خانواده‌شان است.

ایرج حریرچی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اختیارات وزارت بهداشت در مورد پیشگیری از فروش لبنیات غیرپاستوریزه و پرچرب به چه صورت است گفت: وزارت بهداشت چنین اختیاری ندارد. کار ما آموزش و اطلاع‌رسانی در این زمینه بوده و باید توجه داشت که مصرف فست‌فود نیز خطرناک است، ولی نمی‌توان به مردم گفت به طور کلی آن را استفاده نکنند.

وی افزود: آموزش مردم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است، همچنین 95 درصد شیرینی‌های بسته‌بندی و غیربسته‌بندی‌شده از ماست سنتی خطرناک‌ترند چراکه دارای کالریف چربی و قند زیاد هستند، ولی نمی‌توان آنها را مانع از فروششان شد، بنابراین خود مردم باید در این زمینه آگاهی داشته و مصرف آن را کاهش دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت در مورد مطالبات پرستاران، اظهار داشت: تمام تلاش ما این بوده که مطالبات پرستاران و پیراپزشکان را در اسرع وقت پرداخت کنیم. اکثر دانشگاه‌ها پرداخت کارانه و اضافه کاری را جلوتر انداخته ولی بخش اعظم این مسئله مربوط به پرداختی سازمان‌های بیمه‌گر بازمی‌گردد. همچنین در مورد بیمارستان‌های کوچک، از آنجایی که ضریب نیروی انسانی 2.5 برابر بیمارستان‌های بزرگ است و اشغال تخت نیز کمتر بوده از نظر منابع مشکلات شدیدتری ایجاد می‌شود.

حریرچی در ادامه از برگزاری آزمون پزشکان متخصص در بیست و دوم دی‌ماه خبر داد و گفت: تمهیدات لازم توسط وزارت بهداشت در این زمینه در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه در ارتباط با چگونگی رسیدگی به مصدومان تصادفی عنوان کرد: تا 13 سال پیش بیماران تصادفی مجبور بودند خودشان هزینه‌هایشان را پرداخت کنند، اما خوشبختانه با توجه به ماده 92 قانون برنامه چهارم توسعه در بند ب ماده 37 قانون پنجم، همچنین ماده 30 قانون الحاق مقررات باید قسمتی از هزینه‌هایی که مردم و صاحبان خودروها بابت بیمه شخص ثالث می‌پردازند در این زمینه هزینه شود.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر هیچ هزینه‌ای بابت خدمات درمانی در مراکز دولتی از هیچ مصدوم ترافیکی نباید دریافت شود.

حریرچی در ادامه به بدهی بیمه‌های تجاری اشاره کرد و عنوان داشت: سازمان‌های بیمه‌گر تجاری که بیمه شخص ثالث دارند، باید 10 درصد از دریافتی خود را در این زمینه مستقیم به وزارت بهداشت واریز کنند، اما تاکنون هزار میلیارد تومان از این پول به صندوق وزارت بهداشت واریز نشده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مدتی پیش یکی از این سازمان‌های بیمه‌گر اعلام ورشکستگی کرده و ما نگران هستیم نتوانیم وسایل و تجهیزات برای مداوای مصدومان فراهم آوریم.

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد: وزارت بهداشت بابت ارائه خدمات در دو سال گذشته تاکنون حدود 25 هزار و 358 میلیارد تومان اسناد به سازمان‌های بیمه‌گر ارسال کرده است و 4 هزار میلیارد تومان اسناد بین‌راهی در حال حاضر داریم.

حریرچی گفت: از این ارقام بیش از 12 هزار میلیارد تومان به بیمارستان‌ها پرداخت شده و بیش از 13 هزار میلیارد تومان برای اسناد ارسالی طلب داریم.

افتتاحیه مسجد جامع امام حسین (ع) به دست خیرین مسجد ساز...
ما را در سایت افتتاحیه مسجد جامع امام حسین (ع) به دست خیرین مسجد ساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : celocutionist0 بازدید : 146 تاريخ : چهارشنبه 20 دی 1396 ساعت: 18:13